Popis
Čekankový sirup
Čekankový sirup Originál obsahuje jen 5% sacharidů, což je 10–15× méně než obsahuje agávový sirup a javorový sirup. Čekankový sirup Originál lze použít nejen ke slazení teplých a studených nápojů, dezertů, sušenek, piškotů, zmrzlin, palačinek a jogurtů. Sirup může být použit i do teplé kuchyně pro pečení všech typů sladkého pečiva a bábovek.
A je tady ještě jedna zcela unikátní vlastnost sirup je schopen částečně nahradit i pokrmový tuk! Takže sirup nepřináší jen snížení kalorické hodnoty pečiva dané nahrazením cukru, ale navíc přináší i snížení energetické hodnoty potravin nahrazením pokrmového tuku, a to až ze sta procent!
Obsahuje až o 95% méně cukru a 45% méně kalorií ve srovnání s jinými přírodními sladidly (med, javorový sirup, agávový sirup,…), proto je velmi vhodný pro použití při redukční dietě. Pokrmy připravené s použitím čekankového sirupu originál vykazují výrazně nižší energetickou hodnotu v porovnání s potravinami obsahujícími cukr.
- vysoký obsah vlákniny 71%
- glykemický index menší než 5
- obsah cukru méně než 5%
- bez lepku, laktózy a konzervantů
Složení
Extrakt z kořene čekanky (min. 98%), zvlhčující látka glycerol, karamel, sladidlo sukralóza. Doporučené dávkování 10–20g denně. Při nadměrném užití se mohou vyskytnout mírně nadýmavé účinky.
Průměrné nutriční informace na 100 g produktu :
Energetická hodnota: | 650 kJ/161 kcal |
Tuky (g): | 0 g |
z toho nasycené mastné kyseliny (g): | 0 g |
Sacharidy (g): | 4,7 g |
z toho cukry (g): | 4,7 g |
Vláknina | 71,3 g |
Bílkoviny (g): | 0g |
Sůl (g): | 0g |
Skladování
Skladujte při teplotě do 20 °C.
Země původu
Vyrobeno v České republice
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.