Popis
glutaman sodný
Glutaman sodný, známý také jako monosodný glutamát (MSG), je oblíbeným způsobem, jak okamžitě zvýšit chuť vašich pokrmů. Tato bílá, krystalická látka se rozpouští ve vodě a přidává se do mnoha druhů jídel pro zvýraznění jejich přirozené chuti. Tvoří pátou základní chuť tzv. umami.
MSG je široce používán v asijské a mezinárodní kuchyni, a to zejména v polévkách, omáčkách a masových marinádách. Je ideální pro kuchaře, kteří chtějí svým jídlům dodat bohatší a plnější chuťový profil.
Složení
Glutanát sodný E621 "zvýrazňovač chuti"
Čistota: vyšší než 99%
Upozornění: nedoporučuje se přesáhnout množství 10g na 1 kg hotového pokrmu.
Země původu
Francie
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.