Vážení zákazníci, díky velkému zájmu během akce "Dny Vital Country" může docházet ke zpoždění odeslání objednávek 📦. Děkujeme za vaši trpělivost 🙏, děláme maximum, aby vaše balíčky dorazily co nejdříve! ✨
 

Amylon Pizza celozrnná BIO 250 g

 

Směs na přípravu celozrnné pizzy v biokvalitě od tradičního českého výrobce. Snadná a rychlá příprava.

BIO, PALM, VEGAN, GMO

Dostupnost Skladem
Můžeme doručit do
25.9.2024
45 Kč / ks
40 Kč bez DPH
   
Značka Amylon
Kategorie Polotovary
 

Bio směs na celozrnné těsto na pizzu

Celozrnné těsto na pizzu připravíte rychle a snadno a čím ji ozdobíte už je jen na vás a vaší chuti, ať už naslano nebo nasladko.

Připravená z Bio celozrnné mouky, která obsahuje vyšší množství vlákniny ve srovnání s běžnou bílou moukou. Vláknina je důležitá pro zdraví trávicího systému, pomáhá udržovat pocit sytosti a reguluje hladinu cukru v krvi. Celozrnná mouka je bohatší na živiny, jako jsou vitamíny B, hořčík, železo a další důležité minerály.

Díky vyššímu obsahu vlákniny a živin v celozrnné pizze můžete pocítit delší pocit sytosti, což vám pomůže kontrolovat příjem potravy a snižovat přejídání.

Návod k použití

  • Obsah sáčku vsypeme do mísy, přidáme 150 ml studené vody a zpracujeme těsto, které necháme 5 minut odležet.
  • Pomoučněnýma rukama těsto vytvarujeme a dáme na kulatý pizza plech nebo klasický plech vyložený pečícím papírem.
  • Těsto plníme libovolnou náplní podle chuti např. rajčatovou passatou, šunkou, žampiony, zeleninou, sýrem atd.
  • Pečeme v předehřáté troubě na 180 °C cca 20 – 25 minut.

Složení

BIO pšeničná mouka celozrnná 97 %*, kypřicí látky (vinany draselné, uhličitany sodné), mořská jedlá sůl.

*Produkt kontrolovaného ekologického zemědělství.

Výživové údaje na 100 g sypké směsi
Energie 1584 kJ / 375 kcal
Tuky 1,8 g
    z toho nasycené mastné kyseliny 0,3 g
Sacharidy 71 g
    z toho cukry 0,4 g
Bílkoviny 13,0 g
Sůl 1,82 g

Skladování

Skladujte v suchu.

Zemědělská produkce

EU


 

Vlastnosti BIO, Bez lepku

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole: