Popis
Solené, pražené arašídy
Solené a pražené arašídy, jsou známou pochoutkou, která potěší nejeden mlsný jazýček a navíc tělu dodají vitamíny, minerály, antioxidanty i zdravé tuky. Solené, pražené arašídy jsou předurčené nejen k mlsání, ale své místo mají i v asijské a čínské kuchyni.
Použití
Pánové jistě ocení solené arašídy k dobře vychlazenému pivu a napínavému fotbalu. Dámy si na nich zas pochutnají u dobrého vína při klábosení s kamarádkou. Připravte si chuntou pomazánku na toust. Jakou? No přece proslulé burákové máslo.
Složení
100% Podzemnice olejná (Arašídy), loupaná pražená, sůl, řepkový olej
Alergeny dle EU: A5 - Podzemnice olejná (Arašídy)
Výživové údaje na 100 g | |
Energie | 2643 kJ / 629 kcal |
Tuky | 51,33 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 6,3 g |
Sacharidy | 17,76 g |
z toho cukry | 3,8 g |
Bílkoviny | 24,1 g |
Sůl | 1,0 g |
Země původu
Argentina
Skladování
Skladujte v suchu, temnu a chladu.
Nevystavujte přímému slunečnímu záření nebo zdroji tepla.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.