Popis
BBQ OMÁČKA
BBQ pálivá omáčka pozvedne chuťově vaši grilovačku. V Přerově jsme upekli zeleninu, přidali fermentovanou Gochujang pastu a dochutili k dokonalosti. Možná se stane, že ji sníte dříve, než bude jídlo z grilu hotové. Barbecue omáčku můžete také zapéct s nachos v troubě nebo ji nalít na talíř i mimo grilovačku. Pikantní je tak akorát, není to žádný hořák.
Složení
Drcená rajčata (rajčata (70 %), rajčatová šťáva, regulátor kyselosti (kyselina citrónová)), cukr třtinový, filtrovaná voda, datlový sirup, Gochujang pasta (fermentovaná rýže, glukózový sirup, pálivý paprikový prášek (11 %), voda, fermentovaná sójová pasta, pšeničný extrakt, sójové koření (voda, sůl, sójové boby, alkohol, kvasnicový extrakt, maltodextrin)), rýžová mouka, ocet kvasný jablečný, sójová omáčka (pitná voda, sójové boby, pšenice, jedlá sůl), jedlá sůl, hořčice dijonská (pitná voda, hořčičné semínko, ocet kvasný lihový, cukr, kurkuma), citrónová šťáva, chilli vločky Gochugaru (0,12 %), směs koření (< 0,6 %).
Výživové údaje na 100 g | |
Energie | 455 kJ / 108 kcal |
Tuky | 0,2 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0,6 g |
Sacharidy | 24,0 g |
z toho cukry | 22,0 g |
Bílkoviny | 1,5 g |
Sůl | <0,8 g |
Skladování
Skladujte mimo sluneční záření při teplotě do 25 °C, po otevření uchovávejte v chladu při teplotě od +2 °C do +6 °C a spotřebujte do 7 dnů.
Země původu
Česká republika
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.