Popis
BIO jablečný ocet
Nefiltrovaný a a tepelně neošetřovaný jablečný ocet v biokvalitě je vyráběn v Hoštětíně kvašením jablečného vína z vlastních zdrojů. Vyrábí se bez přidání kvasinek či bakterií octového kvašení. Díky tomu, že je tepelně neupravený, je nejen skvělou potravinou pro milovníky zdravého životního stylu, ale také pro vitariány, kteří jí výhradně syrovou stravu.
Použití
Jablečný ocet má široké využití v kuchyni, ale i třeba v péči o vlasy. Při vaření se používá především do receptů studené kuchyně, ale můžete jej použít všude tam, kde klasický ocet. Poslouží jako základ na salátovou zálivku a přidá kyselý chuťový tón všude tam, kde je potřeba. Můžete jej použít i jako oplach na vlasy. Využívá se při takzvané "no poo" metodě mytí vlasů.
Složení
100 % kvasný jablečný ocet*. Obsah kyseliny octové 5%.
*Produkt kontrolovaného ekologického zemědělství.
Výživové údaje na 100 g | |
Energie | 65 kJ / 16 kcal |
Tuky | 0 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0 g |
Sacharidy | 0,5 g |
z toho cukry | 0,5 g |
Bílkoviny | 0,1 g |
Sůl | 0,1 g |
skladování
Chraňte před přímým slunečním svitem.
Upozornění
Sediment a zákal jsou znakem přírodního charakteru nápoje.
Zemědělská produkce
EU
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.