🚚 Doprava ZDARMA na všechny objednávky! 📦 Nakupte nad 499 Kč a užijte si bezplatnou dopravu do výdejních míst PPL! Ale POZOR ⏰ – tahle akce trvá jen do 12.11.! Udělejte si Vánoce levnější! 🎄
 

Bio Puding vanilkový Amylon 40g

 

Vanilkový puding je skvělou pochoutkou třeba k odpolední svačině. Je v BIO kvalitě a neobsahuje žádný lepek. Výtečná chuť je docílena mletou vanilkou a extraktem z BIO vanilky.

tags all

Dostupnost Skladem
Můžeme doručit do
4.11.2024
25 Kč / ks
22 Kč bez DPH
   
Značka Amylon
Kategorie Pudingy
 

Bio Pudink vanilkový Bezlepkový 40g

Pudinkový prášek s příchutí vanilky je vyroben v BIO kvalitě, tedy v souladu s přírodou a ekologickým hospodářstvím. Při výrobě nebylo použito chemických přípravků a barviv. Narozdíl od běžných pudingů je výrazné chuti docíleno mletou vanilkou a výtažkem s pravé vanilky, která je taktéž v kvalitě BIO.

Příprava vanilkového prášku je více než snadná. Z půllitru mléka odlijte 2/3, které smíchejte se dvěmi lžícemi cukru a přiveďte k varu. Se zbytkem mléka smíchejte puding, nalijte k vroucímu mléka a dvě minuty povařte. Hotovo! Vanilkový puding je skvělou tečkou třeba za vydatným obědem, lahodná svačina nebo snídaně. Pokud nejste příznivcem živočišných mlék, nebojte se použít některé z těch rostlinných, báječné chuti pudingu to rozhodně neubere.

Složení

BIO kukuřičný škrob, BIO mletá vanilka (1,5 %), vanilkový extrakt.

Výživové údaje na 100 g sypké směsi
Energie 1495 kJ / 352 kcal
Tuky <0,5 g
    z toho nasycené mastné kyseliny <0,1 g
Sacharidy 87,0 g
    z toho cukry 0,8 g
Bílkoviny 0,9 g
Sůl 0,02 g

Příprava

Z odměřeného mléka 1/2 litru odlijeme asi 2/3 do varné nádoby. Přidáme 2 lžíce cukru a přivedeme k varu. Do zbytku mléka vsypeme obsah sáčku. Dobře rozmíchanou směs nalijeme do vroucího mléka a za stálého míchání vaříme cca 2 minuty.

Země původu

Česká republika


 

Vlastnosti BIO, Bez lepku

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole: