Popis
Bio sojová smetana
Je vhodná jako rostlinná alternativa pro všechny, kteří z nějakého důvodu nechtějí nebo nemohou konzumovat smetanu živočišnou. Alternativu smetany můžete použít všude tam, kde by normálně přišla smetana kravská. Je vhodná pro vegany i alergiky na laktózu či lepek. Oproti mléčné smetaně je lehce stravitelná.
Využití
Polévky - přidejte alternativu smetany do vaší oblíbené polévky, její chuť bude díky ní plná a jemnější zároveň.
Omáčky - alternativa smetany může být i základem smetanových omáček.
Dezerty - pří výrobě zmrzliny nebo třeba italské speciality panna cotta zkuste použít místo mléčné smetany sójovou, chuť dezertů zůstane stejně výborná jako předtím.
Zapékání - sójová smetana funguje při zapékání brambor nebo těstovin stejně dobře jako ta běžná mléčná.
Nápoje - káva nebo smoothie, obojí lze zjemnit sójovou smetanou.
Dresinky - pokud je váš dresink příliš hustý, lze ho naředit alternativou smetany.
Složení
Sójová složka* (pitná voda, loupané sójové boby* (7,9%)), slunečnicový olej* (15%), rýže*, emulgátor: sójový lecitin*, stabilizátor (guarová guma*), mořská sůl.
*produkt kontrolovaného ekologického zemědělství.
Výživové údaje na 100 g | |
Energie | 759 kJ / 184 kcal |
Tuky | 17,0 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 2,0 g |
Sacharidy | 4,3 g |
z toho cukry | 2,0 g |
Vláknina | 0,7 g |
Bílkoviny | 3,0 g |
Sůl | 0,14 g |
Skladování
Po otevření uchovávejte v chladničce (max. 7°C) a spotřebujte do 5 dnů.
země původu
Belgie
zemědělská produkce
EU / mimo EU
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.