Popis
vločky z čerstvých konzumních brambor Datum minimální trvanlivosti produktu je do 05/2024!
Bramborové vločky jsou vynikajícím zdrojem sacharidů a vlákniny, které jsou nezbytné pro zdravou stravu. Připravují se z kvalitních brambor, které procházejí pečlivým procesem sušení a mletí, aby vznikl jemný a lehce stravitelný a chutný produkt.
Bramborové vločky můžete použít pro přípravu bramborových kaší, knedlíků, halušek, kroket nebo jako zahušťovadlo do polévek, omáček a nádivek. Bramborové vločky lze použít také jako náhrada strouhanky pro obalování masa nebo ryb. Navíc jsou bezlepkové, takže jsou vhodné i pro osoby s celiakií.
Vločky stačí jednoduše nasypat do hrnce, zamíchat a chvíli povařit.
Složení
Čerstvé konzumní brambory sušené 99,5%, E471 (mono a diglyceridy mastných kyselin) max. 0,5%.
Výživové údaje na 100 g | |
Energie | 1370 kJ / 320 kcal |
Tuky | 1,5 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0,5 g |
Sacharidy | 69,0 g |
z toho cukry | 1,5 g |
Bílkoviny | 8,5 g |
Sůl | 0,4 g |
SKLADOVÁNÍ
Skladujte v suchu, temnu a chladu. Nevystavujte přímému slunečnímu záření.
Země původu
Polsko
Vlastnosti | Bez lepku |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.