Akce POŠKOZENÝ OBAL Efekt lupa
 

(POŠKOZENO) Brokolice BIO 200g

 

BIO semínka brokolice na klíčení jsou křupavé, jemné a skvěle doplní snad každý pokrm. Klíčky brokolice dochutí saláty, pomazánky, polévky nebo sendviče. Naklíčená semena jsou také mnohem výživnější než zralá brokolice.

Poškozený obal!

tags all

Dostupnost Skladem
Můžeme doručit do
26.11.2024
Běžná cena 109 Kč
Ušetříte 20 Kč (–18 %)
89 Kč / ks
79 Kč bez DPH
   
Značka Wolfberry
Kategorie Právě v akci
 

BIO brokolice na klíčení Poškozený obal!

Klíčky brokolice mají bílý stonek a světle zelené lístečky, což ozvláštní naservírované chlebíčky a jiné pohoštění. Klíčky brokolice jsou navíc nesmírně bohaté na vitamíny, minerály i enzymy a jsou lehce stravitelné. Semínka BIO brokolice si můžete zasadit také do truhlíku či na zahrádku.

Klíčky obsahují glucoraphanin, což je látka, kterou naše dokonalé tělo přeměňuje na sulforafan. To je velmi silný antioxidant a přirozený stimulátor enzymů. I díky tomu mají klíčky velmi pozitivní vliv na lidský organismus.

Návod na klíčení

• Semínka propláchneme vodou. Lehce navlhčené je vložíme do klíčící nádoby.
• Semínka ponecháme na tmavém a teplém místě, kde začnou klíčit.
• Rostlinky je potřeba pravidelně proplachovat (i kořínky ze spodní strany), abychom zabránili plísním (2-3x denně).
• První klíčky se objeví po 24 hodinách.
• Ke konzumaci jsou vhodné celé rostlinky včetně kořínků.
• Před konzumací klíčky opláchněte.

Rady a tipy

• Doporučujeme klíčit na klíčící misce nebo sítku. Není vhodné klíčit semínka na vatě, jelikož přicházíme o chutné kořínky, které do vaty zarůstají.
• Pro delší trvanlivost doporučujeme hotové klíčky uchovávat v lednici, kde nám vydrží i týden.

Složení

100% BIO Brokolice

Země původu

Itálie

Skladování

Skladujte v chladu a suchu. Chraňte před teplem a přímým slunečním zářením.


 

Vlastnosti BIO

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole: