🚚 Doprava ZDARMA na všechny objednávky! 📦 Nakupte nad 499 Kč a užijte si bezplatnou dopravu do výdejních míst PPL! Ale POZOR ⏰ – tahle akce trvá jen do 12.11.! Udělejte si Vánoce levnější! 🎄
 

Celozrnné lupínky špaldové s čokoládou 200g

 

Špalda je starý druh nešlechtěné pšenice s mírně ořechovou chutí, která v současnosti zaznamenává návrat a je opět zařazována do našeho jídelníčkumají. Má vysoký obsah vlákniny: 9,3 g na 100 g výrobku.

GMO

Dostupnost Momentálně nedostupné
46 Kč / ks
41 Kč bez DPH
Značka SEMIX
Kategorie Lupínky
Položka byla vyprodána...
 

Celozrnné lupínky špaldové s čokoládou BEZ PALMOVÉHO OLEJE

Vědeckotechnický pokrok a inovace jsou zdrojem rozvoje společnosti ve všech oborech. Nejinak je tomu v potravinářském průmyslu. Firma Semix Pluso je příkladem výrobce, který pomocí unikátního technologického zařízení vyrábí snídaňové cereálie druhé generace. Inovovali jsme tradiční dobře známou ovesnou vločku, na rozdíl od které je celozrnný lupínek křupavý a má podmanivou chuť.

Tento výrobek obsahuje lupínky ze zrn pšenice špaldy (82 %), které jsou bohaté na vlákninu a vyznačují se svým vlivem na lidský organismus. Bylo prokázáno, že vláknina přispívá ke zvýšení objemu stolice. Nezapomínejte dodržovat základy zdravého životního stylu a konzumovat pestrou, vyváženou stravu. 

Složení

Pšeničné ŠPALDOVÉ vločky 82 %, čokoláda 8 % (cukr, kakaová hmota, kakaové máslo, emulgátor: SÓJOVÝ lecitin, přírodní aroma), cukr, rostlinná vláknina, PŠENIČNÉ otruby, maltodextrin, kakao, aroma, mořská sůl. 

Výživové údaje ve 100 g výrobku:

Energie 1620 kJ/387 kcal
Tuky 4,5 g
z toho nasycené mastné kyseliny 2,2 g
Sacharidy 70 g
z toho cukry 10 g
Vláknina 9,3 g
Bílkoviny 11 g
Sůl 0,11 g

 

SKLADOVÁNÍ: Skladujte v suchu. Po otevření výrobek uzavřete a spotřebujte do jednoho měsíce.

UPOZORNĚNÍ: Může obsahovat stopy sezamu, suchých skořápkových plodů a mléka.


 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole: