Popis
Fazole červená ledvina ve slaném nálevu
Fazole červená ledvinka chutí připomíná jedlé kaštany. Jsou původem ze střední Ameriky, kde jim přezdívají chilly fazole, protože jsou v Mexiku nedílnou součástí jídelníčku. Připravuje se z nich pokrm zvaný Chilly con Carne. Jako příloha se k nim hodí rýže nebo pokrm z kukuřice. Červené fazole mají druhý nejvyšší obsah stravitelných bílkovin. Jejich konzumace je pro náš organismus víc než důležitá.
Fazole červená ledvina si dopřejte alespoň jednou týdně. Fazole mají nízký glykemický index. Fazole lze upravit vařením, pečením, ale i sterilizací. Chutnat vám budou v polévce i v guláši. Fazolí se rozhodně nebojte, s kombinací protinadýmavých bylinek (fenykl, majoránka, saturejka, bazalka, tymián, kmín...) zmizí nadýmání pokaždé, co je konzumujete.
Složení
Červené fazole, voda, sůl.
Hmotnost pevného podílu: 240 g
Výživové údaje na 100 g | |
Energie | 405 kJ / 96 kcal |
Tuky | 0,6 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0,0 g |
Sacharidy | 12,0 g |
z toho cukry | 0,0 g |
Bílkoviny | 7,5 g |
Sůl | 0,33 g |
Skladování
Skladujte v suchu a chladu. Po otevření uchovávejte v chladničce v nekovové nádobě a spotřebujte do 2 dnů.
Země původu
Itálie
Vlastnosti | Bez lepku |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.