Popis
Chilli sin carne s tempehem 600 g - 2 porce
Bezmasý, lehce pikantní mexický pokrm s nahrubo nakrájeným přírodním tempehem na rajčatovém základu s červenými fazolemi, kukuřicí a červenou paprikou. Z jednoho balení připravíte 2 porce. Trvanlivost až 10 let.
- Základem dobrého jídla je čerstvé kvalitní maso, a proto se například u hovězího masa používá pouze maso z mladých býků, u kterého je vždy doklad o jeho původu. Maso pochází od českých dodavatelů.
- Každý den ráno vozí dodavatelé čerstvé suroviny, které se okamžitě zpracují k další tepelné úpravě. Maso se připravuje v konvektomatech v páře, omáčky se připravují zvlášť tak, že jako základ se orestuje cibule na oleji v pánvi, pak se základ přendá do parního kotle, přidají se další suroviny podle receptury a zaleje se taženým masovým vývarem. Pravidelně se provádí výstupní kontrola všech výrobků uvařených předcházející den.
- Zásadou při přípravě pokrmů je použití kvalitních surovin bez konzervantů, přídatných látek a stabilizátorů. Proto se v Expres menu používá např. kysané zelí přímo od výrobce, sterilované okurky bez umělých sladidel a uzeniny bez rychlosolí a lepku.
- K výrobě Expres menu se používají pouze přirozeně bezlepkové suroviny, což je důsledně vyžadováno od dodavatelů. Výrobky se pravidelně testují ve speciální laboratoři.
Příprava Expres Menu
Složení
Rajčata sterilovaná 28% (rajčata (60 %), rajčatová šťáva, jedlá sůl, regulátor kyselosti: kyselina citronová), tempeh natural 21% (sójové boby, fermentační kultury), rajčatový protlak (voda, rajčatový protlak, sůl), červené fazole 11%, cibule, česnek, řepkový olej, cukr řepný, sůl kamenná, paprika červená, kukuřice, paprika mletá, kmín, pepř, chilli, kurkuma.
Výživové údaje na 100 g | |
Energie | 391 kJ / 93 kcal |
Tuky | 2,8 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0,4 g |
Sacharidy | 10,6 g |
z toho cukry | 4,9 g |
Bílkoviny | 7,7 g |
Vláknina | 4,8 g |
Sůl | 1,2 g |
Skladování
Skladujte v suchu při pokojové teplotě. Trvanlivost až 10 let.
Země původu
Česká republika
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.