Popis
Čínské nudle s kurkumou
Čínské žluté nudle jsou nezbytným prvkem pro přípravu mnoha tradičních čínských jídel. Tyto nudle jsou vyrobeny z pšeničné mouky, soli a vody, což zajišťuje jejich charakteristickou žlutou barvu a pevnou texturu.
Díky svému vynikajícímu chuťovému profilu jsou čínské žluté nudle ideální pro přípravu pokrmů s různými druhy masa, zeleniny a omáček. Tyto nudle jsou velmi snadno stravitelné a obsahují mnoho důležitých živin, včetně bílkovin a vlákniny.
Použití
Vložte nudle do vařící vody a občas promíchejte. Vařte 4 minuty („al dente“), poté vodu vylijte a nudle opláchněte ve studené vodě a nechte odkapat.
Složení
Pšeničná mouka 79,5%, voda, sůl, kurkuma.
Výživové údaje na 100 g | |
Energie | 1331 kJ / 318 kcal |
Tuky | 1,4 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0,3 g |
Sacharidy | 63,0 g |
z toho cukry | 2,9 g |
Vláknina | 2,0 g |
Bílkoviny | 13,0 g |
Sůl | 6,3 g |
Země původu
Thajsko
Druh mouky v těstovině | Pšeničná |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.