Popis
Cizrna v plechovce
Klasickou cizrnu je zapotřebí namočit minimálně na 6 - 12 hodin před samotným vařením, které také může trvat i několik hodin (podle doby namáčení). S cizrnou v plechovce tak ušetříte mnoho času i energie a rovnou se můžete pustit do přípravy pokrmů bez čekání.
Použití cizrny
Mezi tradiční cizrnové pochoutky patří známá pomazánka “hummus” a smažené koule falafel z rozmačkané a okořeněné cizrny. Vaši fantazii se meze nekladou, proto se nebojte a s cizrnou experimentujte. Můžete ji přidat do salátů, polévek a zeleninovým směsím, které se hodí k těstovinám.
Složení
Cizrna (65%), pitná voda (33,44%), jedlá sůl (1,25%), kyselina: kyselina citronová (0,3%), stabilizátor: E385 (0,01%).
Výživové údaje na 100 g | |
Energie | 303 kJ / 72 kcal |
Tuky | 1,3 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0,1 g |
Sacharidy | 8,6 g |
z toho cukry | 0 g |
Bílkoviny | 4,5 g |
Sůl | 0,4 g |
Skladování
Skladujte v suchu a mimo dosah slunečního záření. Po otevření spotřebujte do 2 dnů.
Země původu
Německo / Slovensko
Vlastnosti | Bez lepku |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.