Čokoládové hoblinky Trinitario Costa Rica 43%

 

Čokoládové hoblinky z 43% mléčné čokolády, vyrobené z kostarických kakaových bobů Trinitario, přinášejí jedinečnou chuť a vůni. Jsou ideální pro přípravu luxusní horké čokolády s příběhem poctivého řemesla a tradice. Snadno se rozpouštějí.

PALM, GLUTEN, GMO

od 189 Kč / ks
od 169 Kč bez DPH
Značka Vital Country
Kategorie Čokoláda
Zvolte variantu
Čokoládové hoblinky Trinitario Costa Rica 43% Množství: 250 g Skladem
Můžeme doručit do: 20.1.2025
189 Kč / ks
169 Kč bez DPH
   
Čokoládové hoblinky Trinitario Costa Rica 43% Množství: 500 g Skladem
Můžeme doručit do: 20.1.2025
359 Kč / ks
321 Kč bez DPH
   
 

Hoblinky z 43% mléčné čokolády z kakaových bobů Trinitario (Kostarika) - přímo od farmáře

Čokoládové hoblinky z kakaových bobů odrůdy Trinitario z Kostariky představují jedinečný zážitek, který vás zavede do samotného srdce tradičního pěstování kakaa. Na rodinné farmě, kde každodenní práce spojuje vášeň a úctu k přírodě, vzniká čokoláda, jež v sobě nese příběh poctivého řemesla.

Díky pečlivé kontrole nad celým procesem – od pěstování kakaových bobů na úrodných kostarických plantážích až po výrobu jemných hoblinek – si můžete být jistí, že každý kousek této čokolády je výsledkem maximální péče a oddanosti.

Tyto hoblinky se stanou nepostradatelnou součástí při přípravě luxusní horké čokolády, která vás zahřeje a okouzlí svou plnou chutí. Jejich jemná textura a bohatá čokoládová vůně připomínají nejen kvalitu použitých surovin, ale také tradici a přírodní bohatství Kostariky.

Díky své struktuře se velmi snadno rozpouští. Každý doušek čokolády z těchto hoblinek je oslavou autentické chuti a poctivého přístupu ke každému detailu.

Co znamená Tree to Bar / Bean to Bar

Tree to Bar je označení pro výrobce, který vlastní území, kde se kakaové boby pěstují, a které následně i zpracovává. Bean to bar pak znamená, že výrobce promění kakaové boby na čokoládu se zachováním jedinečných vlastností daného kakaa. Výrobce má tedy absolutní kontrolu od pěstování bobů až po jejich zpracování v zemi původu.

Naši čokoládu tedy vyrobil jediný farmář. Od vypěstování kakaového bobu až po čokoládu!

farma

kakaové boby trinitario

Kakaové boby Trinitario získaly své pojmenování po ostrově Trinidad, kde se původně pěstovala odrůda Criollo. Nepřízní osudu byly tyto plantáže ale zdevastovány a vysazena byla nová odolnější odrůda Forastero. Tyto dvě odrůdy se následně zkřížily a vznikla nová odrůda Trinitario.

Tyto kakaové boby v sobě tak spojují to nejlepší z původních odrůd – plnou, rozmanitou a bohatou chuť odrůdy Criollo, odolnost a vyšší úrodnost odrůdy Forastero.

Čokoláda Trinitario Costa Rica Vital Country 1

Složení

18 % kakaové boby, kakaové máslo 24,6%, nerafinovaný třtinový cukr 34%, sušené plnotučné MLÉKO 23%, slunečnicový lecitin max. 0,4%.

Původ kakaových bobů: Kostarika (Střední Amerika)

Odrůda kakaových bobů: Trinitario

Celkový obsah kakaového másla: 34,2%

Čokoláda je certifikována: Fairtrade, UTZ / Rain Forest Alliance, Kosher, Gluten Free, GMO Free

Výživové údaje na 100 g
Energie 2457 kJ / 587 kcal
Tuky 40,5 g
    z toho nasycené mastné kyseliny 26,4 g
Sacharidy 48,3 g
    z toho cukry 42,7 g
Bílkoviny 7,5 g
Vláknina 4,9 g
Sůl <0,03 g

Skladování

Skladujte v suchu v uzavřeném obalu při teplotě 18-22 °C a max. 50 % relativní vlhkosti.

Nevystavujte přímému slunečnímu záření.

země původu

Kostarika


 

Vlastnosti Bez lepku

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole:
Bezpečnostní kontrola

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole: