Popis
Vynikající káva, která je vhodná zejména pro přípravu lahodného espressa. Odborníci na kávu tvrdí, že káva Colombia Supremo je dostatečně svěží pro ranní požitek a zároveň dostatečně bohatá, aby potěšila i v pozdních hodinách.
Chuť kávy Supremo
Kolumbia Supremo je charakteristická svojí decentní, mírnou kyselostí, sladce sametovou a vyváženou chutí, silným aroma s podtóny čokolády, ovoce a vlašských ořechů. Označení „Supremo“, kterým je tato káva označena, znamená velké zrno. Zrnka kávy Supremo jsou větší než u kávy Excelso.
- Jedná se o kávu nízké kyselosti
Odkud tato káva pochází
Káva je pěstována ve vulkanické půdě v nadmořské výšce kolem 2200 m.n.m. Právě vulkanická půda této kávě dává do vínku specifické aroma a chuť. Sklizeň této kávy probíhá v období od září do prosince.
JAK KÁVU PŘIPRAVIT ?
Kávu namelte na požadovanou hrubost vyhovující vámi zvolené přípravě kávy. Na porci kávy použijte alespoň 1,5 - 2 kávové lžičky (7g) mleté kávy. Kávu zalijte vodou o teplotě cca 95°C.
JAK KÁVU SKLADOVAT ?
O tomto tématu si přečtěte > Zde <
Druh kávy | 100% Arabica |
Káva podle stupně kyselosti | Káva s nízkou kyselostí |
Stupeň pražení | Střední stupeň pražení (City, City+) |
Doba spotřeby | Spotřebujte do 6 měsíců od data vyznačeného na obalu |
Země původu | Kolumbie |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.