Popis
Čekankové slazení
Čekankový sirup se vyrábí z kořene čekanky. Z této zajímavé suroviny se získává rozpustná vláknina inulin. Sirup je bezlepkový a díky vysokému obsahu vlákniny je zcela jedinečným sladidlem.
Použití ČEKANKOVÉHO sirupu
Dá se používat přímo ke slazení pokrmů a nápojů (výborný je do čaje a kávy) nebo jej můžete využít jako zdravější náhradu cukru při pečení. Vynikající je na doslazení snídaňové kaše nebo na přelití palačinek či lívanců.
Lze ho také použít při výrobě domácí zmrzliny, ovocného želé z agaru, tofu krémů, pudingů, domácích rostlinných mlék, sušenek, bábovek, koláčů, muffinů, domácích limonád, ledových čajů, smoothies, marmelád a džemů.
Výživové údaje na 100 ml | |
Energie | 706 kJ / 169 kcal |
Tuky | 0 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0 g |
Sacharidy | 9,5 g |
z toho cukry | 9,5 g |
Vláknina | 66 g |
Bílkoviny | 0 g |
Sůl | 0 g |
Složení
Tekutá čekanková vláknina.
Upozornění
Může obsahovat stopy lepku.
Skladování
Skladujte v suchu a chladu při teplotě do 20 °C. Chraňte před přímým slunečním zářením.
Země původu
Česká republika
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.