Popis
bio Fazole adzuki
Ochutnejte BIO fazole adzuki a objevte jejich jedinečnou a lahodnou chuť. Tyto malé, podlouhlé fazolky se vyznačují svým tmavě červeným až hnědým zbarvením s typickou bílou čárou na jedné straně. Tyto fazole byly pěstovány v ekologickém zemědělství bez pesticidů.
Po uvaření se dostaví jemná nasládlá ořechová chuť, která si získala srdce milovníků asijské a především japonské kuchyně. S fazolemi adzuki v BIO kvalitě získáte nejen vynikající chutě, ale také jistotu produktu pěstovaného s ohledem na životní prostředí. Připojte se k milovníkům této delikatesy a vychutnejte si fazole adzuki v nejčistší podobě.
Příprava
Důkladně propláchněte pod tekoucí vodou a namočte na 10-12 hodin. Poté vařte v nové vodě, dokud nebudou fazolky měkké na skus (40-60 minut). Nemícháme. Pěnu při vaření sbíráme. Upozorníme vás, že při věření adzuki fazolí je vhodné solit až na konec.
Složení
100% fazole adzuki*.
*Produkt kontrolovaného ekologického zemědělství.
Výživové údaje na 100 g | |
Energie | 1453 kJ / 342 kcal |
Tuky | 1,2 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0,2 g |
Sacharidy | 57,0 g |
z toho cukry | 1,2 g |
Bílkoviny | 23,0 g |
Sůl | 0,3 g |
Skladování
Skladujte při teplotě do 22°C a relativní vlhkosti nejvýše do 70%
Země původu
Čína (mimo EU)
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.