Popis
rýžový ocet
Rýžový ocet Heng Shun nabízí příjemně bohatý ocet, který poslouží jako perfektní doplněk k jakémukoli asijskému pokrmu. Má jasnou barvu, je průzračný a vyznačuje se silnou kyselostí.
Na přípravu sushi je rýžový ocet třeba ještě dochutit cukrem a solí, případně můžete přilít trochu saké (ideální poměr je 6:6:1, 60 ml rýžového octa, 60 g cukru a 10 g soli).
Složení
voda, rýže 24%, cukr
Výživové údaje na 100 ml | |
Energie | 26 kJ / 6 kcal |
Tuky | 0 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0 g |
Sacharidy | 0,7 g |
z toho cukry | 0,3 g |
Bílkoviny | 0 g |
Sůl | 0,9 g |
Skladování
Skladujte v suchu, chraňte před teplem a přímým slunečním zářením. Po otevření uchovávejte v ledničce.
Země původu
Čína
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.