Popis
jemná Himalájská sůl černá Kala Namak
Himalájská černá sůl - Kala Namak - přináší do vaší kuchyně unikátní chuť a barvu. Tato vzácná sůl, těžená v sopečných oblastech Pákistánu. Má výraznou černo-růžovou barvu díky obsaženým minerálům a to především železa.
Jedná se o nerafinovanou vulkanickou směs minerálů, která je bohatá na železo a siřičité složky, což jí propůjčuje charakteristickou a pronikavou siřičitou vůni, která některým může připomínat vajíčka, což ocení především vegani.
Himalájská černá sůl najde uplatnění zejména v indické kuchyni, ale můžete ji využít i jako jedinečnou přísadu do salátů. Kala Namak přináší do vašich pokrmů nejen nezaměnitelnou chuť, ale i nádherný vizuální efekt. Vyzkoušejte ji a obohaťte své kulinářské dobrodružství!
Složení
Jedlá himalájská vulkanická sůl NaCl 98 %.
Výživové údaje na 100 g | |
Energie | 0 kJ / 0 kcal |
Tuky | 0 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0 g |
Sacharidy | 0 g |
z toho cukry | 0 g |
Bílkoviny | 0 g |
Sůl | 100 g |
Skladování
Skladujte v suchu a temnu.
Země původu
Pákistán
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.