Popis
Honzukuri Aka miso pasta tmavá
Shinjyo Miso Aka miso pasta je tmavá pasta vyrobená z fermentovaných sójových bobů, rýže a saké. Její intenzivní chuť a aroma jsou dány dlouhým procesem fermentace, který vytváří bohatou a sladkou chuť s lehce slanou příchutí.
Tato pasta je vhodná pro vaření omáček, polévek a marinád, ale také se dá použít jako koření do různých jídel. Shinjyo Miso Aka miso pasta je vynikající volbou pro ty, kteří hledají kvalitní a autentickou japonskou chuť do svých jídel. Jako fermentovaná potravina miso poskytuje střevům probiotika a prospěšné bakterie.
Použití
Miso je nízkokalorické a dobře stravitelné. S touto pastou můžete připravovat různá jídla, např. lahodnou miso polévku s mořskými řasami a tofu, pastu použijte k marinování masa před grilováním, do dresinků a omáček. Červená miso pasta je více aromatičtější a méně sladká než bílá varianta.
SLOŽENÍ
Sójové boby 30%, voda, rýže, sůl, alkohol méně než 3 %, zvýrazňovač chuti E621.
Výživové údaje na 100 g | |
Energie | 881 kJ / 210 kcal |
Tuky | 5,3 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0,8 g |
Sacharidy | 26,0 g |
z toho cukry | 8,8 g |
Bílkoviny | 12,0 g |
Sůl | 12,0 g |
SKLADOVÁNÍ
Skladujte v temném, chladném a suchém místě. Po otevření skladujte v lednici.
Země původu
Japonsko
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.