Popis
Amutha papadum indická placka s černým pepřem
Objevte kouzlo tradiční indické kuchyně s našimi tradičními Indickými plackami. Papads Sindhi. Oproti základním plackám Papads Plain jsou obohaceny o černý pepř, který dodává plackám komplexnější chuť.
Tyto tenké, křupavé placky jsou dokonalou přílohou k vašemu oblíbenému indickému kari nebo jako lehký snack k dipům a omáčkám. Papad placky nabízejí autentický chuťový zážitek přímo z srdce Indie.
Ideální pro milovníky exotických chutí, tyto placky se skvěle hodí k mangovému chutney, ale jsou skvělé i s širokou škálou dalších dipů a zavařenin. Ať už hledáte perfektní předkrm nebo chcete oživit svůj oběd či večeři, Papad placky jsou tou správnou volbou.
Správná příprava placek papad
Placky jednoduše osmažte na pánvi v rozpáleném oleji, kde se během několika vteřin nafouknou a získají tu správnou křupavost. Pro zdravější variantu je můžete připravit na grilu, kde získají lehce hnědou barvu a charakteristické bublinky.
Lze je také připravit v mikrovlnné troubě. Ohřívejte na nejvyšší výkon po dobu asi 30 sekund. Bez ohledu na způsob přípravy, Papad placky jsou nejlepší podávané teplé.
SLOŽENÍ
Čočková mouka, černý pepř, sůl, asafoetida (koření), hydrogenuhličitan sodný (E500ii), slunečnicový olej.
Výživové údaje na 100 g | |
Energie | 1291 kJ / 309 kcal |
Tuky | 0,02 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0,01 g |
Sacharidy | 57,52 g |
z toho cukry | 2,26 g |
Bílkoviny | 19,6 g |
Sůl | 6,2 g |
SKLADOVÁNÍ
Skladujte v suchu a temnu. Nevystavujte přímému slunečnímu záření.
Země původu
Indie
Vlastnosti | Bez lepku |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.