Popis
RIO MARE salát s TUňákem mexický
Saláty Insalatissime jsou vynikající nejen k přímé konzumaci, ale také jako zpestření zeleninových, těstovinových či rýžových salátů. Praktické balení v lehké misce s komfortním systémem otevírání ISY-PIL umožní bezproblémové otevírání konzervy. Ideální pro ty, kteří milují lahodné a vyvážené hotové jídlo.
Jedinečná chuť tuňáka Rio Mare, odborně kombinovaná s voňavou zeleninou a v některých variantách, obohacená o chutné obiloviny. Připravený k jídlu kdykoliv díky obalu, který zachovává jeho svěžest, chuť a výživové vlastnosti bez přídavných konzervačních látek.
Mexickou kuchyní inspirovaná varianta je vhodná pro milovníky výrazných chutí, maso z tuňáka je zde totiž doplněno o vybranou kombinaci zeleniny a koření. Ochutnejte podávané na velkém krajíci opečeného chleba lehce potřeného čerstvým česnekem.
PROČ RIO MARE
Tuňákové výrobky Rio Mare jsou spojením vysoké kvality a lahodné chuti. Rio Mare vždy vybírá maso s jemnou a zároveň kompaktní svalovinou. Díky vaření v páře vzniká chutné a lahodné tuňákové maso, jež Rio Mare dotváří čistým olivovým olejem se zrnky mořské soli, bez jakýchkoliv konzervačních látek či dochucovadel. Vysokou kvalitu zaručují přísné kontroly a velmi pečlivý proces čištění.
ISY-PIL umožňuje snadné a rychlé otevření jedním tahem. Celý obal má charakter lehké misky, kterou kryje tenké hliníkové víčko.
Složení
Tuňák pruhovaný 26%, červené fazole 24%, mrkev 6%, kukuřice 20%, kukuřičný olej, paprika 6%, jedlá sůl, aromata.
Výživové údaje na 100 g | |
Energie | 820 kJ / 197 kcal |
Tuky | 13,0 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 2,0 g |
Sacharidy | 8,5 g |
z toho cukry | 2,0 g |
Bílkoviny | 10,0 g |
Sůl | 1,2 g |
Skladování
Skladujte v suchu, chraňte před přímým slunečním zářením. Po otevření ihned spotřebujte.
Upozornění
Může obsahovat stopy lepku.
Země původu
Itálie
Vlastnosti | Bez lepku |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.