Popis
Natural jáhelná strouhanka
Na trhu je mnoho možností, jak se i s bezlepkovou dietou stravovat vlastně úplně normálně. Jáhlová strouhanka je přirozeně bezlepková a je skvělou alternativou klasické mouky pšeničné a v kuchyni „bezlepkářů“ je to téměř nutnost.
Nač se omezovat?
Rádi byste si opražili trochu mouky k ovocným knedlíkům? Nebo máte rádi poctivé řízky, obalené v trojobalu? Nic není nemožné, použijte jáhlovou strouhanku jako základ obalovací směsi, zahustěte s ní polévku nebo omáčku či přidejte do bezlepkové mouky při přípravě křehkého pečiva, moučníků a rolád. Lepší alternativu běžné strouhanky opravdu neseženete, nebojte se jáhelnou strouhanku vyzkoušet a nechte se v jídle omezovat jen tím, na co máte chuť – nikoliv tím, co můžete jíst!
Skladování
Při teplotě do 25 °C a relativní vlhkosti vzduchu do 75 %.
Vlastnosti | Bez lepku |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.