Popis
kand jablečný ocet 6%
Vstupní surovinou pro tento vynikající ocet je velice kvalitní bílé víno. Jen nejlépe vyzrálé hrozny jsou ponechány sklepmistry šetrně zkvasit biologickými postupy na bílý vinný ocet. Záruka neomezena. Ocet kvasný vinný 6% kyselost. Lehký zákal není žádný kvalitativní nedostatek, ale přírodní efekt.
Značka Kand je synonymem pro kvalitu. Je vyráběna v závodě v Dobrušce a její sortiment nabízí především omáčky a kečupy. Mnohé výrobky získaly ocenění Regionální potravina nebo značka české kvality Klasa. Dnes je Kand součástí nadnárodní společnosti Develey Senf ung Feinkost.
Použití
Pro typické jemné aroma a vyváženou kyselost doporučujeme jeho použití do zeleninových salátů a marinád na ryby a drůbež.
Složení
Vinný kvasný ocet, antioxidant oxid siřičitý.
Výživové údaje na 100ml | |
Energie | 95 kJ / 22 kcal |
Tuky | 0 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0 g |
Sacharidy | 0 g |
z toho cukry | 0 g |
Bílkoviny | 0 g |
Sůl | 0 g |
skladování
Skladujte v suchu při teplotě 5-20°C.
Země původu
Rakousko
Vlastnosti | Bez lepku |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.