Popis
Bílá čokoláda s karamelem
Bílá čokoláda se vyrábí z kakaového másla. Přidáním vanilky a mléka získává pak bílá čokoláda delikátní jemnou smetanovou chuť. Kombinací bílé čokolády se zkaramelizovaným cukrem dalo bílé čokoládě naprosto nový rozměr.
Vážně jsme nemysleli, že bílá čokoláda může být ještě lepší, ale je to tak. Když jí rozpustíte a přidáte špetku himalájské soli vytvoříte naprosto dokonalou čokoládu se slaným karamelem.
Použití karamelové čokolády
Je nám jasné, že byste nejraději bílou čokoládu s karamelem smlsali samotnou. Ale vyzkoušejte pecičky použít i při kuchtění. Pralinky, rolády, dortíky, cupcakes a všelijaké jiné sladké moučníky můžete plnit či zdobit ganache, polevou, krémem či pěnou z této lahodné čokolády.
Rozpusťte ji a namáčejte v ní čerstvé ovoce. Bílá čokoláda s karamelem je také vhodná k dražování, tedy jako obal pro jinou surovinu, ať už jde o želé, ořechy či semínka. Použít ji můžete také k výrobě vlastní tabulkové čokolády, přidejte lyofilizované ovoce či oříšky a budete mít zaručeně exkluzivní kousek vhodný jako dárek.
Složení
Kakaové máslo, cukr, sušené mléko, karamelizovaný cukr, sušené mléko odtučněné, emulgátor: sójový lecitin, jedlá sůl, přírodní aroma, vanilkový extrakt.
Výživové údaje na 100 g | |
Energie | 2497 kJ / 600 kcal |
Tuky | 43,3 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 26,0 g |
Sacharidy | 43,9 g |
z toho cukry | 43,9 g |
Bílkoviny | 8,7 g |
Sůl | 0,5 g |
Skladování
Skladujte v suchu při teplotě do 18°C v uzavřeném obalu. Chraňte před přímým slunečním zářením.
Vyrobeno
Itálie
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.