Popis
BIO karobový prášek
Karobový prášek známý jako svatojánský chléb představuje vynikající alternativu kakaového prášku. Tento přírodní produkt je získáván z dužiny pražených lusků svatojánského chleba, známého také jako rohovník obecný.
Prášek ze svatojánského chleba (karob) je velmi podobný kakau, ale na rozdíl od kakaa obsahuje méně tuku, je o něco sladší a neobsahuje kofein. Právě díky jeho přirozeně jemné nasládlé chuti, není potřeba přidávat ke karobu tolik cukru jako při použití kakaa. Karob je také oproti kakau zásaditý a pomáhá tak předcházet překyselení organismu.
Karob je bohatým přírodním zdrojem vlákniny, což napomáhá pocitu sytosti. Navíc je zdrojem vitamínů, minerálů a dalších tělu prospěšných látek.
SLOŽENÍ
BIO karobový prášek*.
*Produkt kontrolovaného ekologického zemědělství.
Výživové údaje na 100 g | |
Energie | 1255 kJ / 300 kcal |
Tuky | 0,65 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0,09 g |
Sacharidy | 49,1 g |
z toho cukry | 40,5 g |
Vláknina | 39,8 g |
Bílkoviny | 4,6 g |
Sůl | 0,09 g |
Země původu
Itálie
Skladování
Skladujte v suchu při teplotě do 20°C
Vlastnosti | BIO |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.