Popis
KEŠU pražené solené - pražené nasucho
Solené a pražené kešu jsou pochoutkou k televizi, která zpříjemní váš filmový zážitek. Rozhodně je nasypte do misky, pokud mají přijít na návštěvu přátelé nebo pokud pořádáte oslavu. Jsou skvělou alternativou běžných bramborových lupínků. Pokud je rozemelete na jemnou pastu, vytvoříte lahodné kešu máslo.
Kešu se řadí mezi potraviny s vysokým obsahem hořčíku. Ve 100g kešu je ho neuvěřitelných 260mg. Mimo to obsahuje i vitamíny B1 a B2. To dělá z kešu prvotřídního kandidáta na povzbuzení nervové soustavy. V kešu se ovšem nachází i další látky. Zinek, měď, fosfor, mangan a další vitamíny A, B3 a E. Obsahují i velkou dávku nenasycených mastných kyselin, hlavně ty mononenasycené. Obsažená esenciální aminokyselina tryptofan vám zaručeně zlepší náladu. Nezapomeňte si proto dopřát hrst kešu denně.
JAK SE ORIENTOVAT VE VELIKOSTECH KEŠU OŘECHŮ
Složení
Jádra kešu ořechů, jedlá sůl, bramborový škrob.
Velikost: W320
Alergeny dle EU: A8 - skořápkové plody
Výživové údaje na 100 g | |
Energie | 2486 kJ / 599 kcal |
Tuky | 47,0 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 9,2 g |
Sacharidy | 33,0 g |
z toho cukry | 5,0 g |
Bílkoviny | 18,8 g |
Sůl | 1,6 g |
Země původu
Afrika / Vietnam
Skladování
Skladujte v suchu, temnu a chladu.
Nevystavujte přímému slunečnímu záření nebo zdroji tepla.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.