Popis
Kikkoman tradiční sladká japonská sójová omáčka
Sladká sójová omáčka Kikkomn je vhodná k dochucení jakýchkoli pokrmů s rýží, k přípravě marinád na maso před pečením či grilováním i do salátových dressingů.
Každý kousek sushi namočený do sójové omáčky Kikkoman vytvoří ve vašich ústech fenomenální chuť. Sushi a sójová omáčka k sobě patří jako oceán a ryby. Stejně tak záleží především na její vysoké kvalitě, protože jedině tak Vám bude zprostředkována naprosto dokonalá chuť. Sójová omáčka Kikkoman je jednou z těch nejkvalitnějších. Čistě přírodní fermentace rozdrcených sójových bobů, pražené pšenice probíhá pomalu a trvá několik měsíců, což je po mnohých stránkách zárukou té nejvyšší jakosti.
Složení
Cukr 36%, sójová omáčka (voda, sójové boby, pšenice, sůl), glukózový sirup, víno (oxid siřičitý), voda, sůl, výtažek z kvasnic.
Alergeny- sója, pšenice, siřičitany
Výživové údaje na 100 ml | |
Energie | 1101 kJ / 260 kcal |
Tuky | 0 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0 g |
Sacharidy | 57,0 g |
z toho cukry | 52,0 g |
Bílkoviny | 4,3 g |
Sůl | 7,1 g |
Skladování
Skladujte v suchu a temnu.
Země původu
Japonsko
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.