› Vaření › Omáčky › Sójové omáčky › Kikkoman Sójová omáčka 150 ml
Přírodní sójová omáčka Kikkoman se získává čistým kvašením a lisováním sójových bobů a pražené pšenice. Vynikající kvalita, které se hodí na marinování masa nebo do sushi.
Originální japonská přirozeně fermentovaná omáčka, bez přidaných umělých aditiv, barviv, aromat nebo konzervantů. Balení má praktický dávkovač, který zaručuje pohodlné použití.
Voda, sójové boby, pšenice, stolní sůl.
Skladujte v suchu a temnu. Po otevření skladujte v chladničce.
Japonsko
Přirozeně fermentovaná VEGANSKÁ sójová omáčka Tamari je unikátní omáčkou, kterou ocení všichni, kteří drží bezlepkovou dietu. Tato omáčka neobsahuje pšenici a je tedy naprosto bezlepková. Přírodní fermentace trvá několik měsíců a je zárukou nejvyšší jakosti produktu.
Přirozeně fermentovaná VEGANSKÁ sójová omáčka Kikkoman je perfektní kuchyňské nebo stolní koření. Přírodní sójová omáčka Kikkoman se vyrábí tradičním způsobem pouze ze čtyř čistých ingrediencí: sójové boby, pšenice, voda a sůl. Jejími charakteristickými vlastnostmi jsou průhledná, červenohnědá barva a nezaměnitelné aroma.
Kikkoman tradiční japonská omáčka určená pro sushi a sashimi. Je fermentována přirozeným způsobem po dobu více než 6 měsíců. Výsledkem je bohatá a vyvážená chuť
Tajemství dokonalého sushi bez lepku. Tato speciální omáčka zachovává tradiční chuť a je ideální pro ty, kteří se chtějí ve své stravě vyvarovat lepku.
Kikkoman Sezamová omáčka je bohatá, smetanová a plná chuti sezamových semínek. Použijte ji jako alternativu k majonéze nebo smetaně při přípravě omáčky k vařenému masu nebo jako doplněk k zelenině a rybám. Tato omáčka je ideální pro vegetariány.
Autentická a chuťově výrazná omáčka se sladkokyselou chutí tamarindu. Vhodná pro rychlou přípravu asijských nudlí.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.