Popis
Kikkoman Sójová omáčka s nižším obsahem soli
Každý kousek sushi namočený do sójové omáčky Kikkoman vytvoří ve vašich ústech fenomenální chuť. Sushi a sójová omáčka k sobě patří jako oceán a ryby. Stejně tak záleží především na její vysoké kvalitě, protože jedině tak Vám bude zprostředkována naprosto dokonalá chuť. Sójová omáčka Kikkoman je jednou z těch nejkvalitnějších. Čistě přírodní fermentace rozdrcených sójových bobů, pražené pšenice probíhá pomalu a trvá několik měsíců, což je po mnohých stránkách zárukou té nejvyšší jakkosti.
Má světlehnědou barvu a přijemnou silně aromatickou vůni.
Použití
- Jako omáčka k sushi
- Dochucovadlo do polévek, omáček, na těstoviny, rýži
- Na marinování masa a k přípravě minutek
Složení
Voda, sójové boby, pšenice, sůl, ocet kvasný lihový, alkohol, cukr
Výživové údaje na 100 ml | |
Energie | 325 kJ / 77 kcal |
Tuky | 0 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0 g |
Sacharidy | 3,2 g |
z toho cukry | 0,6 g |
Bílkoviny | 10,0 g |
Sůl | 16,9 g |
Skladování
Skladujte v suchu a temnu.
Země původu
Japonsko
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.