Popis
Kikkoman Teriyaki omáčka s pečeným česnekem
Způsob úpravy Teriyaki se používal v Japonsku především ke grilování ryb. Postupně se však rozšířil do světa a pro nové chuťové zážitky se začala tradičně používaná omáčka (směs sójové omáčky, saké, cukru či medu) různě upravovat. A tak si můžete pochutnat na pečených i grilovaných pokrmech pokaždé jinak. S Kikkoman Teriyaki omáčkou s pečeným česnekem budou pokrmy zejména vonět a jemně chutnat po česneku. Omáčku můžete použít na nakládání masa nebo ji použít do hotových pokrmů.
Použití
Nemusíte používat celou řadu koření a ochucovadel. Tato omáčka Teriyaki se postará o skvělou chuť a vůni sama. Omáčku stačí k surovině přidat těsně před koncem tepelné úpravy, takto i hezky na pokrmu zkaramelizuje. Nebo lze s Kikkoman Teriyaki omáčkou s pečeným česnekem ochutit zeleninový salát. K tomu podávejte čerstvou bagetku a zaručeně své hosty nedostanete od stolu.
Složení
Sójová omáčka (voda, sójové boby, pšenice, sůl ), voda, cukr, víno (obsahuje siřičitany ), opečený česnekový prášek ( 3,8 %)( česnek, slunečnicový olej ) ocet, Modifikovaný kukuřičný sirup , česnek 1,4 %, sůl.
Výživové údaje na 100 ml | |
Energie | 635 kJ / 150 kcal |
Tuky | 0,5 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0 g |
Sacharidy | 28,0 g |
z toho cukry | 23,0 g |
Bílkoviny | 5,2 g |
Sůl | 7,3 g |
Skladování
Skladujte v suchu a temnu. Po otevření skladujte v chladničce a spotřebujte do 3 měsíců.
Země původu
Japonsko
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.