Kikkoman Veganská sójová omáčka 150 ml

 

Přirozeně fermentovaná VEGANSKÁ sójová omáčka Kikkoman je perfektní kuchyňské nebo stolní koření. Přírodní sójová omáčka Kikkoman se vyrábí tradičním způsobem pouze ze čtyř čistých ingrediencí: sójové boby, pšenice, voda a sůl. Jejími charakteristickými vlastnostmi jsou průhledná, červenohnědá barva a nezaměnitelné aroma.

GMO, VEGAN

Dostupnost Skladem
Můžeme doručit do
27.11.2024
129 Kč / ks
115 Kč bez DPH
   
Značka Kikkoman
Kategorie Sójové omáčky
 

Kikkoman veganská sójová omáčka

Kikkoman sójová omáčka je vyráběna fermentací sojových bobů bez chemických přísad, barviv, aromat nebo konzervantů. Má čistě hnědou, průhlednou barvu a jedinečné aroma. Sójová omáčka Kikkoman je vhodná při přípravě pokrmů asijské a mezinárodní kuchyně i jako ochucovadlo hotových pokrmů na talíři.

Tato sójová omáčka byla po přísném testování a výběru oficiálně licencována Evropskou vegetariánskou unií (EVU) značkou V-Label pro celou Evropu.

Složení

Voda, sójové boby, pšenice, sůl

Výživové údaje na 100 ml
Energie 325 kJ / 77 kcal
Tuky g
    z toho nasycené mastné kyseliny g
Sacharidy 3,2 g
    z toho cukry 0,6 g
Bílkoviny 10,0 g
Sůl 16,9 g

Skladování

Skladujte v suchu a temnu.

Země původu

Japonsko


 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole: