Kikkoman veganská sójová omáčka se sníženým obsahem soli
Díky pomalé a čistě přírodní fermentaci je zajištěna nejvyšší jakkost s ohledem na tu nejlepší chuť.Jejími charakteristickými vlastnostmi jsou průhledná, červenohnědá barva a nezaměnitelné aroma. Sójová omáčka Kikkoman je jednou z těch nejkvalitnějších.
Čistě přírodní fermentace rozdrcených sójových bobů, pražené pšenice probíhá pomalu a trvá několik měsíců, což je po mnohých stránkách zárukou té nejvyšší jakkosti. Neobsahuje přidaný glutamát ani éčka!
Sójová omáčka je vhodná při přípravě pokrmů asijské a mezinárodní kuchyně i jako ochucovadlo hotových pokrmů na talíři. Každý kousek sushi namočený do sójové omáčky Kikkoman vytvoří ve vašich ústech fenomenální chuť. Sushi a sójová omáčka k sobě patří jako oceán a ryby.