Popis
Kikkoman veganská sójová omáčka se sníženým obsahem soli
Díky pomalé a čistě přírodní fermentaci je zajištěna nejvyšší jakkost s ohledem na tu nejlepší chuť. Jejími charakteristickými vlastnostmi jsou průhledná, červenohnědá barva a nezaměnitelné aroma. Sójová omáčka Kikkoman je jednou z těch nejkvalitnějších.
Čistě přírodní fermentace rozdrcených sójových bobů, pražené pšenice probíhá pomalu a trvá několik měsíců, což je po mnohých stránkách zárukou té nejvyšší jakkosti. Neobsahuje přidaný glutamát ani éčka!
Sójová omáčka je vhodná při přípravě pokrmů asijské a mezinárodní kuchyně i jako ochucovadlo hotových pokrmů na talíři. Každý kousek sushi namočený do sójové omáčky Kikkoman vytvoří ve vašich ústech fenomenální chuť. Sushi a sójová omáčka k sobě patří jako oceán a ryby.
Složení
Pitná voda, sójové boby, pšenice, jedlá sůl, ocet kvasný lihový, ethylalkohol, cukr.
Výživové údaje na 100 ml | |
Energie | 450 kJ / 107 kcal |
Tuky | 0,0 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0,0 g |
Sacharidy | 6,9 g |
z toho cukry | 3,9 g |
Bílkoviny | 9,7 g |
Sůl | 9,1 g |
Skladování
Skladujte v suchu a temnu. Po otevření uchovávejte v chladničce.
Země původu
Japonsko
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.