Kimchi jidášovo ucho
Na tomto Kimchi si pochutnají všichni, kdo mají rádi houbu známou jako Jidášovo ucho. Mezi ostatními houbami vyčnívá svou výjimečnou kombinací chutí a vůní, ale také svými prokázanými léčivými vlastnostmi. Navíc je teď prostě v kurzu.
Kdybychom měli obecně vystihnout chuť našeho Kimchi jedním slovem, řekli bychom hravost. Oproti kysanému zelí má výraznější a slanější chuť, křupe, příjemně štípe a brní na jazyku. Mňam.
Složení
Pekingské zelí, voda, mrkev, pórek, ředkvička červená, sójová omáčka (pitná voda, sójové boby, pšenice - lepek odstraněn během fermentace, jedlá sůl), jidášovo ucho sušené 2,6 %, česnek, zelí červené, zázvor, sůl (1,1 %), rýžová mouka, chilli vločky gochugaru (<0,5 %).
Může obsahovat stopy skořápkových plodů, arašídů, sezamu, celeru a hořčice.
Výživové údaje na 100 g |
Energie |
139 kJ / 33 kcal |
Tuky |
0,3 g |
z toho nasycené mastné kyseliny |
0,01 g |
Sacharidy |
3,7 g |
z toho cukry |
0,4 g |
Bílkoviny |
1,8 g |
Sůl |
1,3 g |
Skladování
Skladujte při teplotě od 2 do 6 °C.
Upozornění: u kimchi může během přepravy dojít k částečnému úniku nálevu vlivem přirozeného procesu kvašení. Při tomto procesu dochází ke vzniku tlaku na víčko, které může částečně ztratit těsnost. Výrobek je dostatečně obalen, aby nepoškodil ostatní zboží, a kvalita produktu tím není ovlivněna. Objednáním produktu berete tuto informaci na vědomí a nelze jej uplatňovat jako reklamaci.
Země původu
Česká republika