Popis
Kimchi jidášovo ucho
Na tomto Kimchi si pochutnají všichni, kdo mají rádi houbu známou jako Jidášovo ucho. Mezi ostatními houbami vyčnívá svou výjimečnou kombinací chutí a vůní, ale také svými prokázanými léčivými vlastnostmi. Navíc je teď prostě v kurzu.
Kdybychom měli obecně vystihnout chuť našeho Kimchi jedním slovem, řekli bychom hravost. Oproti kysanému zelí má výraznější a slanější chuť, křupe, příjemně štípe a brní na jazyku. Mňam.
Složení
Pekingské zelí, voda, mrkev, pórek, ředkvička červená, sójová omáčka (pitná voda, sójové boby, pšenice - lepek odstraněn během fermentace, jedlá sůl), jidášovo ucho sušené 2,6 %, česnek, zelí červené, zázvor, sůl (1,1 %), rýžová mouka, chilli vločky gochugaru (<0,5 %).
Může obsahovat stopy skořápkových plodů, arašídů, sezamu, celeru a hořčice.
Výživové údaje na 100 g | |
Energie | 139 kJ / 33 kcal |
Tuky | 0,3 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0,01 g |
Sacharidy | 3,7 g |
z toho cukry | 0,4 g |
Bílkoviny | 1,8 g |
Sůl | 1,3 g |
Skladování
Skladujte při teplotě od 2 do 6 °C.
Země původu
Česká republika
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.