ŽIVINA Kimchi Květák & Mrkev Crafted for Friends 400 g

 

Kimchi Květák & Mrkev je svěží a křupavý fermentovaný salát. Má pikantní, lehce kyselou a zároveň nasládlou chuť. Za recepturou stojí Marek Fichtner, executive chef vyhlášené restaurace Červený Jelen.

PALM, VEGAN, GLUTEN, GMO

Dostupnost Momentálně nedostupné
169 Kč / ks
151 Kč bez DPH
Značka ŽIVINA
Kategorie Nakládaná zelenina a ovoce
Položka byla vyprodána...
 

Kimchi Květák & Mrkev Crafted for Friends

Kimchi Květák & Mrkev je svěží a křupavý fermentovaný salát, který je charakteristický svou komplexní chutí. Ta je pikantní, lehce kyselá a zároveň nasládlá. Jde o naloženou, fermentovanou zeleninu za pomoci bakterií mléčného kvašení, a zároveň o jeden z nejzdravějších způsobů zpracování zeleniny.

Díky tomu je skvělým zdrojem vitamínů, enzymů a také přátelských bakterií prospěšných pro naši střevní mikroflóru. Proto ho doporučujeme zejména na podzim a v zimě zařadit do jídelníčku.

Za recepturou stojí Marek Fichtner, executive chef vyhlášené restaurace Červený Jelen. Jde tak o další novinku od Živiny ve spolupráci s jejich produktovým portfoliem Crafted for Friends.

Kimchi je výborné jen tak na vidličku, můžete ho ale smíchat s rýží, přidat do salátů, wrapů a neztratí se na žádné grilovačce jako příloha k masům.

Složení

KIMCHI KVĚTÁK & MRKEV. Mléčně kvašená zelenina. Květák 63 %, sójová omáčka (pitná voda, sójové bobypšenice – lepek odstraněn během fermentace, jedlá sůl), cibule 8,5 %, mrkev 6,2 %, voda, cukr, paprika mletá sladká a pálivá, česnek, chilli vločky Gochugaru. 

Může obsahovat stopy skořápkových plodů, arašídů, sezamu, hořčice a celeru.

Výživové údaje na 100 g
Energie 212 kJ / 50 kcal
Tuky 0,4 g
    z toho nasycené mastné kyseliny 0,03 g
Sacharidy 6,1 g
    z toho cukry 3,7 g
Bílkoviny 3,2 g
Sůl 2,1 g

Skladování

Skladujte při teplotě od 2 do 6 °C.

Země původu

Česká republika


 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole: