Popis
Kambodžská Jasmínová rýže King's kitchen
Po uvaření bílá úzká zrna voní květinově, lehce lepí, ale přesto si rýže uchovává svou sypkost a nadýchanost. A chutná opravdu královsky, lehce nasládle s jemným oříškovým tónem. Jasmínová rýže je kvalitní dietní surovina bohatá na sacharidy a vlákninu a je tak nepostradatelnou součástí jídelníčku zejména v kulturistice, posilování či hubnutí. King's kitchen jasmínová rýže pochází z Kambodže a jedná se o velmi kvalitní druh rýže.
Jasmínová rýže by vám jistě neměla chybět při přípravě čínských pokrmů. Použít ji můžete jako přílohu ke všem druhům mas, skvěle doplní zejména ty s omáčkami. Výborná je i kombinace se zeleninou a tuňákem. A ať už ji použijete v polévce, na nákyp či kaši, tak budete vždy její chutí unešení.
Příprava jasmínové rýže
Jasmínovou rýži propláchněte a poté zalijte vodou. Na jeden hrnek rýže připadají 2 hrnky vody. Vodu mírně osolte, přiveďte k varu, poté ztlumte teplotu, a vařte bez pokličky, aby voda jen probublávala. Po 15 minutách vypněte a nechte ještě chvíli dojít. Před podáváním ji ještě promíchejte.
Složení
100% Jasmínová rýže
Země původu
Kambodža
Skladování
Skladujte v suchu při teplotě do 25°C.
Vlastnosti | Bez lepku |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.