Popis
lyofilizované Brusinky (klikva)
Klikva, někdy také známá jako americká brusinka nebo kanadská brusinka, ovšem oproti brusince je větší a ještě o něco kyselejší. Je přeplněná vysokým obsahem vitamínu C a betakarotenu.
Šetrný proces sušení mrazem zajistí, že v lyofilizované klikvě najdete všechno to, co v té čerstvé. A nezklame vás ani vůně, nakyslá chuť, červená barva a příjemná textura. To vše si rovněž uchovává svou přirozenou podobu.
Mrazem sušenou klikvu si můžete dopřát na poradě, škole i výletě. Zvláště v období, kdy všude létají viry, se pár hrstí lyofilizované klikvy denně náramně hodí. Na snídani si ji můžete přidat do cereální kaše spolu s ořechy.
5 důvodů proč zvolit LYOFILIZOVANou klikvu
- Přirozená chuť a vůně - Lyofilizovaná klikva si díky procesu sušení mrazem zachovává typickou nakyslou chuť a příjemnou vůni.
- Bohatá na vitamíny a minerální látky - Lyofilizace umožňuje uchování většiny vitamínů a minerálních látek.
- Zdravý a praktický snack - Bez přidaných konzervantů nebo barviv, jen přirozená hodnota ovoce pro vaše tělo.
- Ručně baleno - Každý sáček je balen ručně, abychom se ujistili, že dostanete jen ty nejlepší kousky.
- Široké možnosti použití - Mrazem sušená klikva je skvělá jako zdravá svačinka, ale také ji můžete přidat například od ranní kaše.
Složení
100% lyofilizovaná klikva velkoplodá
Výživové údaje na 100 g | |
Energie | 1416 kJ / 337 kcal |
Tuky | 1,5 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0,4 g |
Sacharidy | 67,0 g |
z toho cukry | 35,0 g |
Bílkoviny | 1,7 g |
Sůl | 0,03 g |
Země původu
Německo
Skladování
Skladujte při teplotě do 20°C a relativní vlhkosti vzduchu do 65 %
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.