Popis
kokosový sirup bio
Kokosový sirup je přírodním sladidlem získávaným z nektaru palmového okvětí kokosu. Po šetrném zahřátí a odpaření vody vzniká sirup s krásnou zlatavou barvou, hustou konzistencí a bohatou chuťí karamelu s jemnými podtóny kokosu.
Jeho všestrannost se projevuje při rozpouštění ve studených i teplých nápojích a při přípravě různých pokrmů. Využijete ho při pečení zákusků, marinád, dresinků na maso, zálivek do salátů, slazení ranních cereálií nebo jako pojivo při výrobě domácích cereálních tyčinek.
S nízkým glykemickým indexem 35 je oblíbeným sladidlem mezi diabetiky a vegany, kteří hledají zdravou alternativu k medu.
Složení
100 % zahuštěný nektar z květů kokosové palmy*.
*Produkt kontrolovaného ekologického zemědělství.
Administrativní zařazení: sladidla.
Výživové údaje na 100 g | |
Energie | 1080 kJ / 258 kcal |
Tuky | 0 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0 g |
Sacharidy | 64 g |
z toho cukry | 46 g |
Vláknina | 3,84 g |
Bílkoviny | 0 g |
Sůl | 0,1 g |
Skladování
Skladujte v suchu, temnu a chraňte před teplem.
Země původu
Indonésie (mimo EU)
Vlastnosti | BIO |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.