• 1 z 2
 

Krůta se zelím 300 g

 

Šťavnaté kousky libového krůtího masa s čerstvým bílým hlávkovým zelím dušeným na cibulce a kmínu. Připraveno podle zásad SCD. Trvanlivost až 10 let.

garance expres menu

Dostupnost Skladem
Můžeme doručit do
26.11.2024
119 Kč / ks
106 Kč bez DPH
   
Značka Expres Menu
Kategorie Jednoporcová jídla
 

Krůta se zelím - 1 porce

Šťavnaté kousky libového krůtího masa s čerstvým bílým hlávkovým zelím dušeným na cibulce a kmínu. Z jednoho balení připravíte 1 porci. Trvanlivost až 10 let.

Výhody Expres Menu

  • Základem dobrého jídla je čerstvé kvalitní maso, a proto se například u hovězího masa používá pouze maso z mladých býků, u kterého je vždy doklad o jeho původu. Maso pochází od českých dodavatelů.
  • Každý den ráno vozí dodavatelé čerstvé suroviny, které se okamžitě zpracují k další tepelné úpravě. Maso se připravuje v konvektomatech v páře, omáčky se připravují zvlášť tak, že jako základ se orestuje cibule na oleji v pánvi, pak se základ přendá do parního kotle, přidají se další suroviny podle receptury a zaleje se taženým masovým vývarem. Pravidelně se provádí výstupní kontrola všech výrobků uvařených předcházející den.
  • Zásadou při přípravě pokrmů je použití kvalitních surovin bez konzervantů, přídatných látek a stabilizátorů. Proto se v Expres menu používá např. kysané zelí přímo od výrobce, sterilované okurky bez umělých sladidel a uzeniny bez rychlosolí a lepku.
  • K výrobě Expres menu se používají pouze přirozeně bezlepkové suroviny, což je důsledně vyžadováno od dodavatelů. Výrobky se pravidelně testují ve speciální laboratoři.

Příprava Expres Menu

příprava expres menu

Složení

Zelí hlávkové bílé (60 %), krůtí maso (33 %), cibule, olej řepkový, sůl kamenná, kmín.

Výživové údaje na 100 g
Energie 297,2 kJ / 70,8 kcal
Tuky 2,4 g
    z toho nasycené mastné kyseliny 0,9 g
Sacharidy 4,9 g
    z toho cukry 3,6 g
Bílkoviny 8,2 g
Vláknina 2,2 g
Sůl 0,9 g

Skladování

Skladujte v suchu při pokojové teplotě. Trvanlivost až 10 let.

Země původu

Česká republika


 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole: