Popis
Kukuřičný sirup
Kukuřičný sirup je plně naturální sladidlo, jehož popularita stoupá přímo úměrně s tím, jak klesá spotřeba běžného a nepříliš zdravého bílého řepného cukru. Jedná se tedy o produkt, který se díky své neutrální chuti hodí jako sladidlo do takřka jakéhokoliv pokrmu. Sladit jím lze rovněž většinu nápojů, ať jde o teplý čaj či kávu, nebo vychlazené letní drinky, které postrádají nasládlou chuť.
použití kukuřičného sirupu
Kukuřičný sirup se používá zejména při výrobě cukrářských výrobků a při pečení obecně, neboť se dobře dávkuje a nijak nemění chuť připravovaného pokrmu. Dále ho lze využít k dochucení mnohých nepříliš sladkých jídel. Můžete tedy kukuřičných sirupem sladit například zdravé ovesné a jiné kaše, díky nimž získá jejich chuť úplně nový a nepoznaný rozměr, nebo ho přidávat do jogurtů a tvarohů, čímž si vyrobíte lehkou, chutnou a zdravou snídani.
Kukuřičný sirup ani zdaleka není pouhou náhražkou nezdravého cukru. Jde o plnohodnotné sladidlo, které si svou chutí a univerzálností získalo nejednoho milovníka zdravé stravy. Vyzkoušejte kukuřičný sirup i vy, uvidíte, že brzy na řepný cukr úplně zapomenete.
Složení
100% maltózový sirup. Neobsahuje konzervační látky.
Výživové údaje na 100 g | |
Energie | 1343 kJ / 321 kcal |
Tuky | 0 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0 g |
Sacharidy | 79,0 g |
z toho cukry | 42,0 g |
Bílkoviny | 0 g |
Sůl | 0 g |
Skladování
Skladujte při teplotě do 20 °C a po otevření skladujte v chladu.
Země původu
Česká republika
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.