Popis
Kuře po mexicku - 1 porce
Pikantní směs šťavnatého kuřecího masa s bílými fazolemi, rajčaty a kukuřicí. Z jednoho balení připravíte 1 porci. Trvanlivost až 10 let.
Jídlo vás zasytí samotné nebo s dobrým chlebem.
- Základem dobrého jídla je čerstvé kvalitní maso, a proto se například u hovězího masa používá pouze maso z mladých býků, u kterého je vždy doklad o jeho původu. Maso pochází od českých dodavatelů.
- Každý den ráno vozí dodavatelé čerstvé suroviny, které se okamžitě zpracují k další tepelné úpravě. Maso se připravuje v konvektomatech v páře, omáčky se připravují zvlášť tak, že jako základ se orestuje cibule na oleji v pánvi, pak se základ přendá do parního kotle, přidají se další suroviny podle receptury a zaleje se taženým masovým vývarem. Pravidelně se provádí výstupní kontrola všech výrobků uvařených předcházející den.
- Zásadou při přípravě pokrmů je použití kvalitních surovin bez konzervantů, přídatných látek a stabilizátorů. Proto se v Expres menu používá např. kysané zelí přímo od výrobce, sterilované okurky bez umělých sladidel a uzeniny bez rychlosolí a lepku.
- K výrobě Expres menu se používají pouze přirozeně bezlepkové suroviny, což je důsledně vyžadováno od dodavatelů. Výrobky se pravidelně testují ve speciální laboratoři.
Příprava Expres Menu
Složení
Kuřecí stehenní maso (33 %), drůbeží vývar (voda, drůbeží maso a kosti), rajčata, rajčatový protlak (voda, rajčatový protlak, sůl), cibule, fazole bílé, kukuřice, rýžová mouka, kukuřičná mouka, řepkový olej, sůl kamenná, chilli.
Výživové údaje na 100 g | |
Energie | 363 kJ / 86 kcal |
Tuky | 3,7 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 1,0 g |
Sacharidy | 7,0 g |
z toho cukry | 1,7 g |
Bílkoviny | 7,4 g |
Vláknina | 0,7 g |
Sůl | 0,79 g |
Skladování
Skladujte v suchu při pokojové teplotě. Trvanlivost až 10 let.
Země původu
Česká republika
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.