Laoská káva patří mezi nejvýraznější poklady Asie a její kvalita je odrazem jedinečných přírodních podmínek této země. Sopečná půda bohatá na minerály, ideální nadmořská výška a vlhké tropické klima vytvářejí prostředí, ve kterém se kávovníky rozvíjejí do dokonalosti.

Místní farmáři pečlivě sklízejí a zpracovávají každé zrnko tradičními metodami, díky čemuž si káva uchovává svou bohatou chuť a aromatickou hloubku. Laoské kávě se přezdívá skrytý klenot mezi světovými odrůdami, a jakmile ji jednou ochutnáte, pochopíte proč.
Chuť laoské kávy
Chuť laoské kávy je čistá a vyvážená, s jemným čokoládově-oříškovým nádechem, který doplňují lehké zemité a kouřové tóny. Střední tělo této kávy přináší sametový pocit v ústech a příjemně dlouhý dozvuk, který zve k dalšímu doušku.
Díky své bohaté chuti a podmanivému aroma je laoská káva skvělou volbou pro všechny milovníky autentických kávových zážitků.
- Jedná se o kávu nízké kyselosti
JAK KÁVU PŘIPRAVIT ?
Kávu namelte na požadovanou hrubost vyhovující vámi zvolené přípravě kávy. Na porci kávy použijte alespoň 1,5 - 2 kávové lžičky (7g) mleté kávy. Kávu zalijte vodou o teplotě cca 95°C.

JAK KÁVU SKLADOVAT ?
O tomto tématu si přečtěte > Zde <