Popis
Lee kum Kee Fazolová Omáčka Toban Djan
Doubanjiang, známá také jako omáčka Toban Djan, kombinuje fermentované fazolové boby, sójové boby a chilli papričky pro výraznou, pikantní a umami chuť. Tato aromatická pasta slouží jako základ pro japonské jídlo Mabo Dofu (Mapo Tofu), ale může být použita také k dochucení grilovaného či pečeného masa a různých omáček.
příklad Použití
Marinujte 300 g kuřecího masa nakrájeného na kousky v této chilli omáčce z fermentovaných bobů po dobu 15 minut. Rozpalte trochu oleje v hlubší pánvi a zpěňte na něm asi dva stroužky česneku pokrájeného na plátky.
Přidejte marinované kousky masa a opékejte je do zlatova. Poté přidejte asi 2 červené papriky nakrájené na kousky a opět opékejte. Nakonec jídlo ozdobte pokrájenou jarní cibulkou na talíři.
Lee Kum Kee se pyšní svou tradicí a kvalitou. Její produkty jsou široce využívány v kuchyních po celém světě a jsou oblíbené jak u profesionálních kuchařů, tak i u domácích kuchařů, kteří hledají autentické chutě a kvalitní suroviny.
Složení
Solené chilli papričky 48 %, voda, fermentovaná sójová pasta (voda, sůl, sója, pšenice), fermentovaná pasta z fazolí 9% (fazole 50%, voda, sůl, pšeničná mouka), cukr, modifikovaný kukuřičný škrob, prášek z čili papriček 1%, sušený česnek 1%, sójový olej, kyselina mléčná, zvýrazňovač chuti: E631, E627.
Výživové údaje na 100 ml | |
Energie | 384 kJ / 92 kcal |
Tuky | 2,5 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0,4 g |
Sacharidy | 11,0 g |
z toho cukry | 8,1 g |
Bílkoviny | 3,2 g |
Sůl | 11,3 g |
Skladování
Skladujte v suchu, temnu a chladu. Po otevření skladujte v chladničce a spotřebujte do 3 měsíců.
Země původu
Čína
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.