Popis
pasta z grilovaného lilku s paprikou
Tuto pyré z grilovaných lilků nebo také baklažánů můžete použít jako základ pro těstoviny, jako dip pro pečivo, nebo jako přísadu do salátů. Můžete ji také použít jako základ pro polévky nebo jako náplň do zeleninových wrapů. Používá se také jako základ pod maso a do těstovin. Do Musaky se používá pro zvýraznění baklažánové chuti při prokládání jednotlivých vrstev.
Co se týče chuti, pasta z grilovaného lilku s paprikou je nasládlá. Tyto složky se perfektně doplňují a vytvářejí jedinečnou a vyváženou chuťovou kombinaci.
Složení
Grilovaný lilek, paprika, sůl, antioxidant: kyselina askorbová, kyselina citronová, sorban draselný.
Výživové údaje na 100 g | |
Energie | 1176 kJ / 74 kcal |
Tuky | 0 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0 g |
Sacharidy | 18,5 g |
z toho cukry | 14,35 g |
Bílkoviny | 4,22 g |
Sůl | 0 g |
SKLADOVÁNÍ
Po otevření uchovávejte v suchu a chladu při teplotě od 2°C do 6°C a spotřebujte do 5 dnů.
Země původu
Turecko
Vlastnosti | Bez lepku |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.