• 1 z 4
 

Lotus Biscoff Jemná pomazánka 400 g

 

S touto pomazánkou bude každý váš toast jedinečný. Skvělá alternativa k čokoládovým pomazánkám nebo k arašídovému máslu. Pomazánka z karamelizovaných sušenek Lotus Biscoff je jako stvořená k namazání na chléb, na toast i na palačinky!

GMO, VEGAN

Dostupnost Skladem
Můžeme doručit do
26.11.2024
99 Kč / ks
88 Kč bez DPH
   
Značka Lotus
Kategorie Pomazánky a džemy
 

Jemná pomazánka ze sušenek Lotus Biscoff

Pomazánka z originálních karamelizovaných sušenek.

  • Bez barviv.
  • Bez aromat.
  • Vhodné pro vegetariány a vegany.

Lotus Biscoff  Jemná pomazánka (1)

Jak pomazánka vznikla

V minulosti vznikl v Belgii zvláštní zvyk. Lidé si po desetiletí pokládali své oblíbené sušenky Lotus Biscoff na pečivo! Někteří celé sušenky, jiní si je drobili, další si je nejprve namáčeli do kávy či čaje. Bylo to sice vynikající, ale vůbec ne praktické. Najednou se zrodil nápad. Co kdybychom ze sušenek udělali smetanovou pomazánku? Podnikající maminka z Belgie, vytvořila svůj vlastní recept a přihlásila se s ním do televizní soutěže The Inventors. A hádejte, jak to dopadlo... Zvítězila! Poté začala spolupracovat s Lotus Bakeries a společně dotáhli pomazánku Lotus Biscoff k dokonalosti.

Složení

Karamelizované sušenky 58 % (pšeničná mouka, cukr, palmový olej*, řepkový olej, kandys sirup, kypřicí látka: uhličitany sodné, sójová mouka, jedlá sůl, skořice), řepkový olej, cukr, emulgátor: sójový lecitin, kyselina: kyselina citronová.

*z certifikovaných udržitelných zdrojů

Výživové údaje na 100 g
Energie 2435 kJ / 584 kcal
Tuky 38,1 g
    z toho nasycené mastné kyseliny 7,6 g
Sacharidy 57,0 g
    z toho cukry 36,8 g
Vláknina 0,8 g
Bílkoviny 2,9 g
Sůl 0,54 g

Skladování

Skladujte při pokojové teplotě.

Země původu

Belgie


 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole: