Popis
broskve SUŠENÉ MRAZEM - PRÁŠEK A KOUSKY
Po ručním balení plátků lyofilizovaných broskví „sušených mrazem“ nám zůstal prášek a sem tam nějaký ten kousek. Naše plátky lyofilizovaných broskví totiž pečlivě přebíráme a oddělujeme od prášku. Ten potom balíme zvlášť, protože prášek s kousky broskví má trochu jiné, přesto velmi univerzální použití.
Plátky broskví jsou perfektní na zdobení nebo pro přípravu pokrmů, kde si prostě chcete křupavé kousky ovoce vychutnat. Prášek s kousky lyofilizovaných broskví je zase ideální pro přípravu smoothie, proteinového koktejlu nebo k ochucení kaše, tvarohu nebo krémů. Můžete ho také použít jako přírodní barvivo pro tvorbu vizuálně atraktivních jídel.
Ať už chcete obohatit svou snídani, vytvořit barevný a chutný krém na dort nebo ochutit svůj proteinový koktejl, s naším lyofilizovaným práškem s kousky broskví to bude hračka!
PŘEDNOSTI PRÁŠKU S KOUSKY LYOFILIZOVANÝCH broskví
- 100% přírodní - Prášek s kousky broskví je vyroben bez jakýchkoliv konzervantů, aromat a přidaného cukru, což zaručuje jeho čistou a autentickou chuť.
- Přirozená chuť a vůně - Díky lyofilizaci si zachová autentickou chuť a vůni čerstvých broskví.
- Přírodní barvivo - Broskvový prášek můžete použit jako přírodní barvivo pro obarvení krémů či dalších dezertů, aniž byste museli sahat po umělých barvivech.
- Všestranné možnosti použití - Prášek s kousky broskví je perfektní k ochucení široké škály pokrmů - od snídaňových kaší a jogurtů po smoothie a proteinové koktejly.
- Snadná příprava - Stačí vmíchat do smoothie, proteinového koktejlu, kaše nebo tvarohu pro okamžitou dávku chuti.
Složení
100% lyofilizované broskve (prášek a kousky)
Výživové údaje na 100 g | |
Energie | 1360 kJ / 325 kcal |
Tuky | 1,0 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0,1 g |
Sacharidy | 68,0 g |
z toho cukry | 61,0 g |
Bílkoviny | 6,0 g |
Sůl | 0 g |
Vyrobeno
Česká republika
Skladování
Skladujte při teplotě do 20°C a relativní vlhkosti vzduchu do 65 %
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.