Popis
Křupavé Ostružiny sušené mrazem
Protože víme, že jsou ostružiny super zdravou dobrotou, tak nemohly být opominuty v naší nabídce. Ostružiny jsou sezónním ovocem, které má tendenci se při skladování rychle kazit. A tak pro vás máme opravdu pořádně velké lyofilizované ostružiny.
Barva je stejná jako u čerstvých plodů, v krásných odstínech červené až po černou. A pod křupnutím na vás čeká lahodná sladkokyselá chuť, která je pro ostružiny tak typická. A zobáním ostružin získáte také vitamíny, antioxidanty a spoustu minerálů. Zapomeňte na konzervanty, barviva či přidaný cukr, ty v těchto lyofilizovaných ostružinách jednoduše nenajdete.
Domovem nejlepšího lyo ovoce je srbsko
Naše lyofilizované ovoce má svůj původ v západním Srbsku, regionu proslulém svým krásným a čistým prostředím. Ovoce zde roste v ideálních podmínkách a sklízí se ve chvíli, kdy dosáhne plné zralosti. Tím je zajištěno, že každé kousnutí je plné přirozené sladkosti, omamné vůně a nepřekonatelné chuti, která se vyrovná i té nejlepší čerstvé alternativě.
Již po prvním soustu je znatelný chuťový rozdíl mezi srbským ovocem a ovocem například z Číny, ale třeba i tím vyrobeným v České republice. Ovoce z Číny bývá většinou kyselé a jeho vůně je méně intenzivní. Ovoce, které se lyofilizuje v České republice, se zas vyrábí z ovoce hluboce mraženého dovezeného z celého světa.
Pokud tedy hledáte nejvyšší kvalitu a nezapomenutelnou chuť, naše lyofilizované ovoce ze Srbska, kde bylo nejen pěstováno, ale i zpracováno, je tou nejlepší volbou.
přednosti našich LYOFILIZOVANých ostružin
- Chuť jako čerstvé ostružiny - Díky lyofilizaci si naše ostružiny uchovávají svou přirozenou chuť, která vás okamžitě přenese do letního dne plného slunce a voňavých ostružin.
- 100% přírodní - Naše ostružiny neobsahují žádné chemické konzervanty ani barviva, takže si můžete být jisti, že konzumujete pouze to nejlepší z přírody.
- Vynikající nutriční hodnoty - Lyofilizace je šetrný proces, který zachovává všechny důležité vitaminy a minerály, takže naše ostružiny jsou nejen chutné, ale i zdravé.
- Krásný vzhled a křupavost - Na rozdíl od tradičně sušeného ovoce mají naše lyofilizované ostružiny krásný tvar, barvu a příjemnou křupavost, která vás nadchne.
- Čerstvost garantována - Díky pravidelným intervalům lyofilizace a ručnímu balení si naše ostružiny udržují svou čerstvost a kvalitu, takže se nemusíte obávat zklamání v podobě práškovitého ovoce.
Co znamená lyofilizace
Podstatou lyofilizace je sušení ovoce velmi nízkými teplotami. Proces je šetrný, takže ovoce prakticky zůstává stejné. Barva, chuť, struktura, aroma. Obsah živin, vitamínů i minerálů. Vše důležité je zachováno.
Bonusem je pak příjemné křupnutí, které vás po ochutnání čeká. Lyofilizované ovoce není potřeba dobarvovat, doslazovat nebo k němu přidávat jiné konzervanty. Správným skladováním pak dosáhnete dlouhé doby trvanlivosti a můžete si tak udělat včas dostatečné zásoby i na celý rok.
Složení
100% lyofilizované ostružiny
Výživové údaje na 100 g | |
Energie | 1200 kJ / 287 kcal |
Tuky | 6,3 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0 g |
Sacharidy | 40,0 g |
z toho cukry | 40,0 g |
Bílkoviny | 7,6 g |
Sůl | 0,04 g |
Země původu
Srbsko
Skladování
Skladujte při teplotě do 20°C a relativní vlhkosti vzduchu do 65 %
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.