Černý rybíz lyofilizovaný

 

Lyofilizovaný černý rybíz vás okouzlí svou úchvatnou vůní, vynikající chuti a příjemnou křupavostí. Přihoďte si lyofilizovaný rybíz do kaše, smoothies nebo ho použijte na ozdobu dezertů.

VEGAN, GMO, GLUTEN

od 75 Kč / ks
od 67 Kč bez DPH
Značka Vital Country
Kategorie Mrazem sušené ovoce
Zvolte variantu
Černý rybíz lyofilizovaný Vital Country Množství: 50 g Skladem
Můžeme doručit do: 26.11.2024
75 Kč / ks
67 Kč bez DPH
   
Černý rybíz lyofilizovaný Vital Country Množství: 100 g Skladem
Můžeme doručit do: 26.11.2024
139 Kč / ks
124 Kč bez DPH
   
Černý rybíz lyofilizovaný Vital Country Množství: 200 g Skladem
Můžeme doručit do: 26.11.2024
249 Kč / ks
222 Kč bez DPH
   
 

Černý rybíz sušený mrazem

Díky šetrnému způsobu sušení „lyofilizaci“ si ovoce zachovává veškeré své nutriční hodnoty, barvu, strukturu a chuť. Navíc nepotřebuje žádné konzervanty ani barviva, což ocení každý milovník přirozených produktů.

Černý rybíz lyofilizovaný 100 g Vital Country

Naše balení černého rybízu probíhá ručně, abychom zajistili maximální kvalitu. S láskou vybíráme ty nejlepší celé kousky ovoce a pečlivě je balíme do sáčků. Takto se vyhneme situaci, kdy byste místo krásných plodů obdrželi pouze prášek.

5 důvodů, které vás přesvědčí

  • Unikátní chuť a křupavost - Lyofilizace zaručuje nejlepší možnou kvalitu sušeného ovoce.
  • Zachování nutričních hodnot - Na rozdíl od teplem sušeného ovoce ztrácí lyofilizovaný rybíz minimálně živin.
  • Bez konzervantů a barviv - Díky šetrnému zpracování nepotřebujeme přidávat žádné chemické látky.
  • Ruční balení - Pečlivě vybíráme ty nejlepší plody a balíme je do sáčků, abyste dostali co nejvyšší kvalitu.
  • Dlouhá trvanlivost - Správným skladováním si můžete vychutnat čerstvou chuť černého rybízu kdykoli budete chtít.

Složení

100% lyofilizovaný černý rybíz

Výživové údaje na 100 g
Energie 1320 kJ / 315 kcal
Tuky 2,0 g
    z toho nasycené mastné kyseliny 0,2 g
Sacharidy 77,0 g
    z toho cukry 42,0 g
Bílkoviny 7,0 g
Sůl 0,1 g

Země původu

Německo / Čína

Skladování

Skladujte při teplotě do 20°C a relativní vlhkosti vzduchu do 65 %


 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole: